NONO

BACKGROUND
NONO bestaat al meer dan 20 jaar. Vanaf het begin maakt NONO unieke collecties voor unieke meiden. NONO denkt een verschil te kunnen maken door collecties te ontwikkelen in hun eigen, speciale handschrift. Door constant op zoek te zijn naar nieuwe vormen, interessante technieken en door oog te hebben voor relevante ontwikkelingen in hun wereld. NONO werkt vanuit het hart, voor NONO telt elk detail. De volledig gecoördineerde collecties van NONO zijn innovatief, maar goed draagbaar. NONO wil verrassen door heldere, frisse concepten uit te werken tot mooie collecties.

NONO heeft drie grote collectie per jaar: Early Spring, Spring en Fall. Sinds kort worden deze aangevuld met kleinere collecties: XMAS en High Summer.

De stijl van NONO is te omschrijven als een echte meidencollectie met een stoer, sportief randje.

En…… WE LOVE FASHION! Kinderen nemen altijd een voorbeeld aan wat er in de volwassen modewereld gebeurd. NONO neemt kinderen serieus.. dat zullen ze altijd blijven doen…

VISIE
“NONO moedigt meiden aan!

NONO laat ze zoeken naar wie ze willen zijn… Hun kleding reflecteert wie ze zijn, Wat ze dragen helpt ze hun plek in deze wereld te vinden.
NONO beschouwt meiden als gelijkwaardige gesprekspartners, geloven in hun ideeën en motiveren ze zichzelf serieus te nemen. NONO helpt ze hun eigen, unieke persoonlijkheid te ontwikkelen.”

Meiden ontwikkelen hun persoonlijkheid op jonge leeftijd. Zij doen dit door te onderzoeken en te ondervinden, door te spelen en creatief te zijn en door te kijken naar hun eigen rolmodellen.

NONO kan een rol spelen in dit proces: ‘het ontwikkelen van persoonlijkheden’

MISSIE
NONO wil dat ieder meisje haar eigen, persoonlijke identiteit kan ontwikkelen.

Meer informatie: http://www.nono.eu/nl/