Gaastra

Het begon in 1897 toen Douwe Gaastra, een ambitieuze en vernieuwende zeilmakerij in Sneek, zijn deuren opende. Meer dan een eeuw later leeft deze iconische heritage voort in het nautische lifestyle merk. De internationale allure en de vele volgers spreken een brede doelgroep aan, van professionele zeilers tot bewuste modeliefhebbers van de nautische lifestyle.

Gaastra is het internationale, functionele, nautische lifestyle merk met performance en casual collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. Gaastra staat bekend om de perfecte balans tussen ‘fashion’ en ‘function’. Een combinatie die duidelijk en consistent geïmplementeerd is in de kledinglijnen Gaastra Sportswear, Gaastra Footwear en Gaastra Pro.

Gaastra’s diep geankerde ontwerpcredo Fashion Follows Function is aanwezig in al de collecties (Sport, Breton en Footwear) maar komt nadrukkelijk naar voren in de Sport kledinglijn. De Sportcollectie bevat een rijkheid aan kleuren, materialen en functionaliteiten en brengt dat samen in ieder detail. Ieder kledingstuk is met zorg vervaardigd en verfijnd om een optimale stijl te creëren. De Sportcollectie heeft een frisse look, met verscheidenheid aan witte, ongewassen en heldere kleuren en wasbehandelingen. Dezelfde rijke aandacht wordt herhaald in de details, de afwerking en het artwork. Dit reikt van technische en sportieve invloeden tot een ‘heritage’ look.

HarbourKidz verkoopt Gaastra voor jongens vanaf de maten 98/104  t/m 164. Voor meisjes zijn er vanaf winter 2015/2016 jassen en fleecevesten verkrijgbaar bij HarbourKidz. De zomercollectie van 2016 zal naast de jassen ook andere kleding bevatten voor de meiden.

 

Meer informatie: http://www.gaastraproshop.com/com-nl/

 

logo_gaastra