Chaos and Order

Chaos-and Order.com is gelanceerd in januari 2009 met de collectie Spring | Summer 2009.

Chaos and Order zorgt elk seizoen weer voor de nieuwste prints en kleuren. Hierbij streven zij altijd naar een goede kwaliteit met een perfecte pasvorm. Door het gebruik van elastan in de producten zorgen zij dat de kleding zijn stretch behoudt. De kleurechtheid van de stof en de prints voldoen minimaal aan de gestelde eisen zodat de kleuren mooi blijven, zelfs na het wassen! Door de comfortabele stoffen en fit laten zij jou kind écht kind zijn. Lekker rondrennen, hutten bouwen met vrienden, klimmen in de rekken en dansen op het schoolplein.

Chaos and Order is niet alleen een merk, het is een beleving vol kleur, energie, geluk en positiviteit. Alle print- en kleurcombinaties zijn mogelijk. Wees creatief en mix jouw favoriete items tot jouw eigen kleurrijke outfit. Durf je eigen combinaties te maken en gooi alles lekker door elkaar, want onthoud, na Chaos komt Order.

De kleding van Chaos and Order is ontworpen voor jongens en meiden van 3 t/m 12 jaar. Voor de jongens bestaat de collectie uit tricot T-shirts, longsleeves, polo’s, vesten en sweatpants. De meiden hebben de keuze uit jurken, rokjes, T-shirts, longsleeves, vesten, sweatpants, leggings, kniekousen en poncho’s.

Meer informatie: http://www.chaos-and-order.com