HarbourKidz

“Dit is geen winkel, dit is een belevenis.” Een uitspraak van zomaar een klant. Hij (het was een man) zat aan de leestafel bij de open haard met een kopje koffie, terwijl zijn vrouw kleding uitzocht voor hun kleinkind.”

Harbourkidz opende in maart 2013 haar deuren. De opzet was om een winkel neer te zetten waar (groot) ouders en kinderen graag komen. Niet alleen om kleding te kopen, maar ook gewoon voor een gezellig praatje. En dat is zeker gelukt! Bij HarbourKidz staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij hopen iedere klant op een prettige en vriendelijke manier te benaderen. Tijdens het winkelen kunt een lekker kopje koffie of thee nuttigen bij de openhaard met een krantje erbij. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speelhoek, zodat u rustig kunt neuzen tussen de kleding.
Waarvoor kunt u terecht bij HarbourKidz:
U kunt bij HarbourKidz in eerste plaats terecht voor baby- en kinderkleding. Prachtige en kwalitatief goede kinderkleding met een variëteit aan merken. Verder verkopen wij cadeaubonnen, zwemkleding en boxershorts met bijpassende hempjes voor zowel jongens als meisjes van het merk Vingino. Naast de kleding verkopen wij leuke bijpassende accessoires zoals sokken, riemen, tassen, sjaals, petten, slippers, regenlaarzen, zonnebrillen, mutsen, handschoenen, babyslofjes, haaraccessoires, etc. Tevens kunt u bij ons terecht voor speelgoed. Houten speelgoed, hobbelpaarden, muziekinstrumenten, muziekdoosjes, boeken, de zachte knuffeltjes van Happy Horse, etc. Wanneer iets niet aanwezig is, is er vaak de mogelijkheid tot bestellen.
Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar veel beter is het dit zelf te ervaren. Kom gezellig binnen, de koffie/thee staat voor u klaar!


n_harbourkidz