Actueel

HARBOURKIDZ BESTAAT 5 JAAR!

Dit vieren wij groot! Het weekend van 17 en 18 maart is het feest. Met name zondag. Zondag 18 maart staat er voor de winkel een grote tent. In deze tent is er feest van 14.00 – 17.00 uur. ALLE WINKELS VIEREN GEZELLIG MET ONS MEE! Van 14.30 uur tot 15.15 uur geven wij een geweldige modeshow met wel 70 kinderen! De nieuwste mode wordt dan geshowd door onze TOP-modellen! De gehele middag is er een DJ aanwezig, er kunnen Paasstukjes gemaakt worden bij MASH, er is Poppentheater bij Kids First, wat lekkers te maken bij de Jumbo, echt iedere winkel heeft een leuke activiteit in de tent. Kortom GROOT FEEST!!

Tevens zijn alle ondernemers uit de wijk welkom voor een meet & greet!

Graag tot zondag 18 maart!

 

________________________________________________________________________________

Naast facebook, instagram en twitter kunnen jullie ons nu ook volgen via youtube.

Je kunt je gratis abonneren op 4jou.

Op ‘4 jou’ kun je filmpjes bekijken waarin onze modellen de nieuwste items showen! Op deze manier blijf je helemaal op de hoogte.

 

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Vanaf komend zomerseizoen starten wij met twee super hippe en leuke merken!

 

Allereerst voor de meiden……NONO

NONO KIDS FASHION

BACKGROUND
NONO bestaat al meer dan 20 jaar. Vanaf het begin maakt NONO unieke collecties voor unieke meiden. NONO denkt een verschil te kunnen maken door collecties te ontwikkelen in hun eigen, speciale handschrift. Door constant op zoek te zijn naar nieuwe vormen, interessante technieken en door oog te hebben voor relevante ontwikkelingen in hun wereld. NONO werkt vanuit het hart, voor NONO telt elk detail.
De volledig gecoördineerde collecties van NONO zijn innovatief, maar goed draagbaar. NONO wil verrassen door heldere, frisse concepten uit te werken tot mooie collecties.

NONO heeft drie grote collectie per jaar: Early Spring, Spring en Fall. Sinds kort worden deze aangevuld met kleinere collecties: XMAS en High Summer.

De stijl van NONO is te omschrijven als een echte meidencollectie met een stoer, sportief randje.

En…… WE LOVE FASHION! Kinderen nemen altijd een voorbeeld aan wat er in de volwassen modewereld gebeurd. NONO neemt kinderen serieus..dat zullen ze altijd blijven doen…

VISIE
“NONO moedigt meiden aan!

NONO laat ze zoeken naar wie ze willen zijn…
Hun kleding reflecteert wie ze zijn,
Wat ze dragen helpt ze hun plek in deze wereld te vinden.
NONO beschouwt meiden als gelijkwaardige gesprekspartners,
geloven in hun ideeën en motiveren ze zichzelf serieus te nemen.
NONO helpt ze hun eigen, unieke persoonlijkheid te ontwikkelen.”

Meiden ontwikkelen hun persoonlijkheid op jonge leeftijd. Zij doen dit door te onderzoeken en te ondervinden, door te spelen en creatief te zijn en door te kijken naar hun eigen rolmodellen.

NONO kan een rol spelen in dit proces: ‘het ontwikkelen van persoonlijkheden’

MISSIE
NONO wil dat ieder meisje haar eigen, persoonlijke identiteit kan ontwikkelen.

 

 

 

 

Tevens starten wij voor de jongens met het nieuwe merk B’Chill. Het broertje van O’Chill dat wij voor de meiden hebben hangen.

THERE IS A HERO IN EVERY BOY!

 

Verkrijgbaar in de maten 92 t/m 152-158

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Vanaf heden hebben wij een wekelijkse warenmarkt aan de Reitdiephaven.

Iedere woensdagmiddag van 12.00-18.00 uur!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Vanaf heden zijn wij gestart wij met 3 prachtige nieuwe merken voor de meiden.

Allereerst…..

Soft & Jolly, het zusje van Ninni Vi

Soft & Jolly onderscheidt zich door haar ingetogen en pure uiterlijk met een zacht kleurenpalet. Maar ook door wijdere shapes in rokjes en jurkjes die de collectie een wat subtieler en girly
achtig uiterlijk geven. Naast de zachte jersey kwaliteit en de mooie details bij Soft & Jolly zijn er geen concessies gedaan in materiaal, prints en uitstraling.

Comfortabele en zachte producten zijn altijd een must in de collectie. Mix & match and be Soft & Jolly!

Soft & Jolly is verkrijgbaar vanaf maat 98-104 t/m 158-164.

Daarnaast gaan wij ook het toffe merk Kidz Art verkopen.

Kidz Art zit vol met verrassende kleurencombinaties. Het is altijd kleurrijk. De collectie bestaat uit afzonderlijke opmaakprofielen, kleine mooie zichtbare details, met een handtekening die altijd herkenbaar is. De gemeenschappelijke thema’s binnen de collectie zijn het prachtige borduurwerk en de verbluffende kwaliteit. Dankzij de kleine, kleurrijke details zoals linten, bogen, labels en knoppen zijn de verschillende items in de collectie makkelijk te combineren. Dit resulteert in een commerciële nog unieke collectie.

Vanaf volgend jaar winter kunnen we ons modehart weer ophalen, want er komt een nieuw merk op de markt: Looxs Revolution.

Een fris, Nederlands merk voor meisjes. En HarbourKidz gaat dit gave nieuwe merk verkopen.

Looxs Revolution is op 1 september 2016 gelanceerd door Katja en Marc de Bot, de voormalig eigenaren van Like Flo. Looxs Revolution richt zich volledig op meisjes, verdeeld in twee doelgroepen: toddlers (maat 74-110) en girls (maat 104-176). De prijzen liggen tussen de €35,- en €45,- voor een T-shirt en tussen €39,- en €69,- voor een jurkje.

De eerste collectie zal in winter 2017-2018 uitkomen. En zal bestaan uit drie leveringen. Vaker nieuwe items, daar houden wij van!


GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

I.p.v. 18.00 uur sluiten wij doordeweeks om 17.30 uur.

Maandag: 13.00-17.30 uur
Dinsdag: 09.00-17.30 uur
Woensdag: 09.00-17.30 uur
Donderdag: 09.00-17.30 uur
Vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur
Zondag: gesloten

Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om buiten openingstijden te komen shoppen. Hieronder twee leuke opties:

Koopavond

Op aanvraag kunt u bij ons een koopavond aanvragen (de donderdagavond). Wij hebben geen vaste koopavond, maar kunnen wel voorstellen dat daar soms behoefte aan is. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje overig>koopavond.

Shopping Night

Gezellig shoppen met vrienden, familie en kennissen tijdens het genot van een hapje of drankje kan bij HarbourKidz. Vanaf een groep van 5 personen kunt u bij ons een Shopping Night aanvragen. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje overig>Shopping Night.